Добре дошли във Вила Забърдо, където ще дадем най-доброто от себе си,
за да преживеете една незабравима ваканция със своите близки и приятели!
Сигурни сме, че след това ще искате да се връщате тук отново!
И така - ваканция след ваканция ще създаваме заедно щастливите моменти и красивите спомени във Вашия живот!
Предлагаме ви едно невероятно усещане, изпълнено с неповторими преживявания!
Вила "Забърдо" се намира в родопското село Забърдо, на 68 км от Пловдив и на 38 км от Курортен Комплекс "Пампорово".


Как да стигнем до Вила "Забърдо" ?
____________________________
Пристигайки в с. Забърдо, движейки се по централния път на селото, преминавате покрай Кметството и Пощата и стигате до Площад "Европейски съюз". Пресичате площада и веднага след това завивате в дясно почти на 180 ? Следва селско У-образно кръстовище, на което тръгвате по левия ръкав нагоре. Той ще ви доведе до Вила "Забърдо".


Вила "Забърдо" предлага на своите гости настаняване в автентична къща с над 150-годишна история и в новопостроена вила, обзаведена в модерен стил.

Автентичната къща разполага с уютен апартамент за четирима, състоящ се от две спални, трапезария с кухненски бокс и отделни баня и тоалетна.

Новопостроената вила посреща гостите си в две спални и малък апартамент с общ капацитет за 8 почиващи. Всяка спалня и апартамента имат самостоятелен санитарен възел и телевизор. За вашето парти предоставяме механа, обзаведена в Родопски стил. Чеверме може да се приготви на външното барбекю, специално пригодено за тази цел.
Вила "Забърдо" се отоплява с две камини и радиатори.



За резервации и допълнителна информация:
_________________________________________

Управител: Розалина Ангелова
Globul - 0897 967 667






Новопостроена вила

__________________________________________________________




Уютен модерен апартамент
____________________________________________________________



Автентичен Родопски апартамент
_____________________________________________________________




Механа - в автентичен Родопски стил
______________________________________________________________




Барбекю, пригодено за чеверме
_____________________________________________________________

1 коментар:

  1. Случайно попаднахме тук, след като почти седмица обикаляхме родопските села. Останахме разочаровани от бутафорията на вилата! Стени от гипскартон. Чува се всичко от съседната стая. Тясно, три на три! Липсва гардероб, заместен е от закачалка на стената, просто няма място. Едно нощно шкафче, едно сапунче, по две малки хавлии! От къде всъщност идват трите звезди на тази "родопска къща"? В механата е оформен "Кът на рушителя" с няколко повредени предмети от посетители. Къде е пословичната родопска гостоприемност в този назидателен кът? Доста отвратително! Жената, която са оставили да стопанисва къщата е проверявана непрекъснато по телефона. Колко човека са настанени, платили ли са, какво ядат, какво пият? Разговорите се водят почти пред посетителите. Записахме се собственоръчно в книга с имена, адреси и време на престой, но това не беше регистрация, а за проверка на леля Венета-служителката. Имаше едно място на паркинга, но бяхме помолени да преместим колата на около 200 метра, чакали посетители с три нощувки! Другото място беше заето от колата на шефа. Наистина е чисто, гледката е прекрасна, селото е уникално, но....не бих повторила и ще внимавам с картинките в интернет! Видяхме истинско родопско гостоприемство, уют и сърдечност, но не на това място!

    ОтговорИзтриване